NESTLÉ PROFESSIONAL
ALL RECIPES
-
Wu Xiang Jiang Rou
오향장육
-
Da La Pi
대라피(동북양장피)
-
Yu Ci Tang
샥스핀 수프
-
Fu Tiao Qiang
불도장
-
Guo Ba Tang
누룽지탕
-
Shui Zhu Rou Pian
수자육편
-
Zheng Shi Ban Yu
우럭찜
-
Yu Xiang Qie Zi
어향가지
-
Wu Long Hai San
오룡해삼
-
Liu San Si
유산슬
-
Gong Bao Ji Ding
궁보계정
-
Hui Guo Rou
회과육
-
Mao Er Duo Mian
고양이귀면
-
Jiao Yan Xia
조염새우
-
Bi Peng Ji
비풍기
-
Ma Mian
짬뽕
-
Zhong Hua Leng Mian
중화냉면
-
Xiao Long Bao
소롱포
-
Shui Jing Jiao
수정교자
-
Bing Hua Jian Jiao Zi
눈꽃 군만두
-
Steamed Abalone
길품전복
-
Shark's Fin Soup
맑은 죽생샥스핀수프
-
Seafood and Vegetables Sauté
상탕 팔보채
-
King scallop and crab with MAGGI Chef’s Master Stock
대왕가리비와 대게살 상탕조림
-
Lobster with Truffle and Leek Sauce
송로버섯과 대파소스를 곁들인 활바닷가재
-
Shanghai Style Roasted Mero
상하이식 메로구이
-
Bird’s Nest Soup
상탕 제비집 죽생수프
-
Prawn & Season Vegetables with Spring Onion and Ginger Sauce
상탕파생강소스 왕새우계절채소요리
-
Scallops and Hand-Made Tofu
상탕소스 관자수제두부요리
-
Chilled Beef with Five Flavor
오향장육냉채
-
Sichuan Shrimp with MAGGI Chef’s Master Stock Sauce
사천새우
-
MAGGI Chef’s Master Stock Sour And Spicy Soup
산라상탕
-
Seafood Tofu Soup with MAGGI Chef’s Master Stock
상탕 삼선두부수프
-
Steamed Abalone & Prawn with MAGGI Chef’s Master Stock
상탕 전복 새우찜
-
Stir Fried Wagyu & Eggplant with MAGGI Chef’s Master Stock
상탕소스 와규꽃갈비살 가지볶음
-
Xialongbao with MAGGI Chef’s Master Stock
상탕 육즙 소룡포